Termékek Menü

VASINDUX

Ár:
690.000 Ft (543.307 Ft + ÁFA)

VASINDUX – biorezonancia, csakra terápia, meditáció és vascularis indukció fluxus terápia egyben!

Professzionális és otthoni felhasználásra, sportolóknak, terapeutáknak! 

Leírás és Paraméterek

A Vasindux készülékek új, 3. generációs tagja többet kínál!

 

Vaszkuláris bemutatása

 

A Vasindux – Vaszkuláris Indukció fluxus – a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia elvén működik. A Vasindux újdonsága, hogy egyesíti az indukció fluxus (PEMF) eljárást az alternatív medicinából is ismert, biorezonanciás eljárások és csakra terápiák által is alkalmazott, alfa és théta hullámokra optimalizált frekvenciákkal. A készülék közérzetre kifejtett hatása vélhetőleg éppen ezen, komplex eljárás alkalmazására vezethető vissza. A készülék fejlesztése során a beállítások és frekvenciák kiválasztásának folyamata a fent említett alternatív terápiás eljárások elvi hátterén alapult.

Az emberi szervezet megfelelő működé­sének alapja a sejtek anyag- és energia-cseréje. A bonyolult biofizikai, biokémiai és pszichés folyamatok egy nagyon kényes belső egyensúlyt tartanak fenn. Ha ez az egyensúly fennáll, a szervezet műkö­dése zavartalan, a belső energiaáramlás akadálymentes. Eredményeként kiváló az általános közérzetünk, erős a betegségekkel szembeni ellenálló képességünk, energikusnak érezzük magunkat, hangulatunk pozitív. Magától működik belső, természetes öngyógyító mechanizmusunk.

Ha azonban ez a belső egyensúly felborul, veszélyben az egészség. Betegségek számtalan fajtáját lehetne kivédeni azáltal, hogy általánosan megerősítjük a szervezetet.

A vaszkuláris indukció fluxus rendszer olyan eljárás, amely alkalmazása az említett belső, sejtszintű egyensúly fenntartásához ad hatékony segítséget, így segítve az egészséges állapot megőrzését.

Az utóbbi évtizedekben világszerte egyre inkább megnövekedett az érdeklődés az úgynevezett „alternatív”, gyógyszermentes kezelési módszerek iránt.

A már otthon is használható vaszkuláris indukció fluxus eszköz a család egészének kényelmes, személyre szabott segítséget nyújt gyakorlatilag mindenki számára.

 

Hogy működik a vaszkuláris indukció fluxus rendszer?

Az eszköz működésének alapja a vaszkuláris indukció fluxus erőtér, vagyis egy mágneses erőtér mesterséges előállítása az úgynevezett applikátorban (fekvőfelületen). Az applikátor a vezérlőegység által keltett gyorsan mozgó energiahullámokat adja át a kezelt testfelületnek. A vaszkuláris indukció fluxus erőtér mikroáramokat kelt a test szöveteiben, változásokat indukálva az élő szervezetben. Az eljárás biostimulációs hatásának következményeként javulnak a kezelésnek kitett szövetekben a regeneráció feltételei. A kezelés elsősorban a keringési rendszer (mikrocirkuláció) javítására és a vörös­vérsejtek oxigénszállító kapacitásának javítására ajánlott.

Hatására:

 • Növelheti a szervezet oxigénellátását
 • Erősítheti az immunrendszert
 • Javulhat a sejtek anyag-és energiacseréje
 • Javulhat a vérellátás
 • Javulhat az alvás minősége
 • Javulhat a vérellátás
 • Stimulálhatja a csont és a porcsejteket

 

Az indikció fluxus térerő impulzusai áthatolnak a szöveteken, és a sejtfalat meghatározott ütemben állandó rezgésre késztetik, amely folyamatosan stimulálja a sejtet. A mágneses térerő jelenlétével minden pozitív ion közelebb kerül a sejtfalhoz, a negatív ionok pedig a sejtmag felé szorulnak. Így a sejtek és szövetek lassan kezdenek energiával feltöltődni, ezzel növelve a sejtek vitalitását. Ezzel az energiafelhasználás optimalizálódik, így a sejtfal átjárhatósága fokozódik. Ennek köszönhetően a tápanyagok könnyebben jutnak be a sejtbe, a salakanyagok pedig könnyebben távoznak belőle. Tudományos vizsgálatok sorozata bizonyítja, hogy a különböző frekvenciájú és erősségű mágneses terek pozitívan hatnak az emberi szervezetre. A szervezet funkciói ismét egyensúlyba kerülnek, visszakapja azt az energiát, amelyet a mindennapokban elveszít. A mágneses tér normalizálja a megzavarodott anyagcsere működéseket, amelyek olyan tünetekért felelősek, mint például a sejtek oxigén hiánya. A fokozott oxigénfelvétel eredményeképpen megnövekszik a sejtek felületének áteresztő képessége. A vérkeringés fenntartásához pedig elsősorban folyadékra van szükség. A keringő folyadékmennyiség biztosítja a sejtek számára az oxigénellátást a vörösvérsejteknek és ezzel együtt az oxigént szállító hemoglobinnak a helyszínre szállítását. Kedvező változásokat hozhat a mikrocirkuláris és transzkappiláris keringésben, ami a mágneses tér stimulációs hatásával magyarázható.

Az élő sejteknek mérhető egyedi hullámhossza van, amely abból adódik, hogy mindegyik sejtnek más-más anyagtartalma van. Így eltérő frekvencián működik egy idegsejt, vagy például egy csontsejt, ha azok egészségesek. Az élő szervezet elektromos és mágneses tevékenysége alapján elektromágneses mikrokozmosznak fogható fel, hiszen milliónyi biokémiai folyamatokban töltéssel rendelkező ionok és molekulák játsszák az alapvető szerepet. A szervezetünkben lejátszódó legapróbb kémiai reakciók is mind az elektromos töltésű részecskék közötti kölcsönhatásra vezethetők vissza. A sejt a bioelektromosság forrása, így a szervezet a saját mágneses töltéséhez az oxidáció útján juthat.

 

Mennyi időt vesz igénybe az eszköz használata?

Az eszköz használatát legalább 6-18 héten keresztül javasoljuk. A kedvező válto­zások hatása egyénileg eltérhet, függ a rendszeres használattól, de leghamarabb 30nap után jelentkezhetnek. A legjobb hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy naponta kétszer használja a készüléket!

Fontos tudni, hogy a vaszkuláris indukció fluxus rendszer hatásmechanizmusa teljesen eltér a hagyományos gyógyszeres kezelésétől. A használat a szervezet öngyógyító rendszerére irányulhat, így – bár az eredmény várhatóan tartós – a folyamat időtartama megnőhet. A legjobb eredmények napi kétszeri és egy kie­gészítő éjszakai alkalmazás során érhetőek el. Az eszköz rendszeres használatával támogathatjuk egészségünk megőrzését, és csökkenthetjük a betegségekkel járó szimptómák kellemetlen hatásait.

 

Ellenjavallatok

A megfelelően alkalmazott eljárásnak a fellelhető szakirodalom és tapasztalat nem tulajdonít mellékhatást. Ennek ellenére nem javasoljuk a készülék használatát az alábbi esetekben:

 • Terhesség
 • Epilepszia
 • Vérzéses állapotok
 • Pacemaker vagy egyéb más elektronikus implantátum (pl. inzulin pumpa)
 • Daganatos megbetegedések
 • Lázas állapotok, vírus és bakteriális fertőzés
 • 2 évesnél fiatalabb gyermeknél
 • Ismeretlen eredetű problémák
 • Túlműködéses hormonbetegségek, fokozott pajzsmirigyműködés,(thyreotoxicosis, Basedow-kór,Parry-kór, stb.)
 • Immunszuppresszív kezelés alatt állók esetében.

 

Bár egyes páciensek által tapasztalt mellékhatások, mint például a végtagok enyhe zsibbadása vagy különböző testrészek felmelegedése nem minősül károsnak vagy rendellenesnek, minden esetben forduljon szakemberhez.

 

Műszaki adatok:

Típus: Vasindux V3.0

Eljárás:  Vasculáris Indukció Fluxus, Biorezonancia, Meditáció, Alvás Terápia, Theta Healing, Chakra frekvenciák (Manipura 528)

Hálózati adapter: 12V DC, 1,5A

Applikátor mérete: Teljes testi, 70x180cm

Intenzitás (maximum): 99 μT

Frekvencia: 0,5-963 Hz

Jelformátum: (opcionális) szinuszos, fűrészfog, négyzet

Indukciós tekercsek száma: 8

Programok száma: 38

Fejhallgató kimenet (meditációs zene): IGEN

Besorolás: közérzetjavító eszköz

Garancia: 2 + 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Magyarország nyitólapja