Termékek Menü

Dr. Turi Liposomal Multivitamin + Q10 (500ml)

Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)

Nagy családi kiszerelés, 100 adag Multivitamint tartalmaz,

nem tartalmaz szóját,

napraforgó lecitinből készül,

az alapja szennyeződésektől mentes desztillált víz,

stabil, kisméretű unilamelláris liposzómákból áll.

 

Leírás és Paraméterek

Hatóanyagok

 

Napi adag (5ml)

NRV%*

A‐vitamin, μg

400

50%

D3‐vitamin, μg

50

1000%

E‐vitamin, mg

10

83%

K‐vitamin, μg

50

67%

C‐vitamin, mg

150

188%

Tiamin, mg

5

455%

Riboflavin, mg

5

357%

Niacin, mg

10

63%

B6‐vitamin, mg

5

357%

Folsav, μg

100

50%

B12‐vitamin, μg

25

1000%

Biotin, μg

10

200%

Pantoténsav, mg

6

100%

Cink, mg

5

50%

Szelén, μg

10

18%

 

 

Foszfolipid

600mg

 

Omega 3 zsírsavak

28mg

 

Zöld tea kivonat (90% polifenol)

10mg

 

MSM

10mg

 

Omega 6 zsírsavak

9mg

 

Omega 9 zsírsavak

9mg

 

Q10 Koenzim

5mg

 

Évezredeken keresztül az emberek a lakókörnyezetükben megtermelt növényeket fogyasztották és a szántóföldi növényekkel etetett állatok húsát ették.

A jó minőségű friss élelmiszer tartalmazta láthatatlanul mindazokat a fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, amelyek az emberi szervezet egészséges működésének alapvető feltételei.

Mára teljesen megváltoztak az étrendi szokások. A nagyüzemi termelés következtében lecsökkent az élelmiszerek beltartalmi értéke, és amilyen észrevétlenül vittük be a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat korábban azok most ugyanolyan észrevétlenül tünedeznek el élelmiszereinkből .

Ennek következtében megjelentek az un. civilizációs betegségek, a hiány következtében.

Az orvostudomány rohamos fejlődése ellenére egyre több olyan betegség tünet jelentkezett, ami korábban nem volt ismert, és ezek közül a leggyakoribb civilizációs betegségek: a cukorbetegség, magas vérnyomás, szív-érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások, allergia, lerakódásos betegségek, epekő, vesekő, gyomor bélrendszeri betegségek váltak egyre gyakoribbá.

Ezek kialakulásáért modern korunk táplálkozása a felelős. A 20. század első felében sokan megfigyelték és ellenőrizték, az un. 20 éves szabályt mely azt jelentette, hogy a természetes ételeket fogyasztó bennszülötteknek 20 évig kellett fogyasztani az un. civilizációs étrendet melynek hatására ezeken az embereken is megjelentek a fent felsorolt betegségek.

ERRŐL SEM MI, SEM AZ ORVOSTUDOMÁNY NEM AKAR TUDOMÁST VENNI !

Az újkori betegségek gyógyítását is az orvostudománytól várjuk, ami már egyszer csodát tett – az antibiotikumok felfedezésekor – de nem jön újabb csoda. Pedig az emberek ebben reménykedve az elmúlt évben is többet költöttek gyógyszerre, mint élelmiszerre és nem következett be a gyógyulás.

Az orvosok rendületlenül gyártják a recepteket, miközben ezek a gyógyszerek 95 %-ban csak tüneti kezelést nyújtanak, a betegség okát nem szüntetik meg. így életünk végéig a gyógyulás reménye nélkül kell szedni ezeket a káros kémiai szereket.

Ezen az úton járva, kímélő életmódra váltva, gyógyszereket szedve meghosszabbíthatjuk életünket. Szomorú, de egészségünket nem nyerhetjük vissza. A modern civilizációs étrendünk úgy alakítja ki a fenti betegségeket, hogy meggátolja, lecsökkenti szervezetünk öngyógyító erejét.

 

Szervezetünk öngyógyító erejét csökkentő táplálkozási tényezők:

  • A modern kor táplálkozására a minőségi éhezés a jellemző, szervezetünk nem kapja meg a működéséhez, megújulásához szükséges tápanyagokat.
  • A könnyen felszívódó szénhidrátok kettőszázszoros növekedése oly mértékben bontotta meg szervezetünk egyensúlyát, hogy ezeket már sejtméregnek kell tekinteni.
  •  Főzéssel még tovább csökkentjük ételeink tápanyagtartalmát.
  •  Táplálékaink 50 %-a leállítja sejtjeink működését és a szervezet saját cukortermelő képességét.
  •  Az ételekben található ízfokozók, tartósítószerek, színezékek, tovább mérgezik szervezetünket.

Az eddig  felsoroltak jól mutatják, hogy szervezetünk az idők folyamán jelentős hiányt szenvedett el a nem megfelelő minőségű táplálékforrások miatt. Ha hiány van, betegség van és a civilizációs betegségeket kiváltó hiányokat megszüntetjük a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag pótlással, és jelentős életminőség javulás érhető el.

A  Liposzómás multivitamin kifejlesztésében a vitaminok és ásványi anyagok egymásra gyakorolt hatását messzemenően figyelembe vettük és a kiegyensúlyozatlansági törvény által szült tápanyaghiányokat is kiküszöböltük. Mindezekkel a sejtjeinket az optimális működésre serkentjük. Ezen anyagok segítenek az érhálózat karbantartásában is, hogy sejtjeink megkaphassák a működéshez szükséges tápanyagokat a vér útján.

 

 

A Dr. Turi Liposomal Multivitamin + Q 10 egy narancs ízesítésű folyékony multivitamin

 

A kiegyensúlyozott vegyes étrendet fogyasztók részére 5 ml napi mennyiségben ajánlott.

A rendszeres  fogyasztás elősegíti a szervezetben lejátszódó biokémia folyamatokat amiből néhány fontos elemet kiemelnék .

Nézzük meg hogy egyes vitaminok milyen szerepet játszanak szervezetünk működésében:

 

A- VITAMIN   -  Fontos szerepe van a látás folyamatában

                           a csontok, fogak egészséges fejlődésében

                           immunrendszer működésében

 

D -VITAMIN    -  Fontos szerepe van a kalcium és foszfor felszívódásában, csontokba való beépülésében.

 

E -VITAMIN    -  Antioxidáns hatása révén segít semlegesíteni a szervezetben felhalmozódott szabad gyököket, lassítja az öregedést.

 

K- VITAMIN    -  A K2 vitaminból egy 2014-es felmérés szerint a nyugati népesség súlyos hiányban szenved. Ezért már a gyerekek csontozata gyengén fejlődik és a felnőtt lakósságot is átokként sújtja a csontritkulás és a szív-érrendszer életkorral egyre fokozódó elmeszesedése. Pedig a folyamat megállítható, visszafordítható. Természetes forrásból megfelelő mennyiséghez jutni ma már gyakorlatilag lehetetlen.

 

 C- VITAMIN   - Az immunrendszer erősítéséhez nélkülözhetetlen.

                           Erős antioxidáns.

                           Támogatja a vas, cink, kalcium, magnézium felszívódását.

                           Mérsékli a vércukorszintet, vérzsírt és koleszterin szintet.

                           Felerősíti a B vitaminok és E vitamin jótékony hatását.

                           Folyamatosan pótolni kell, mert a szervezet nem tudja előállítani.

 

Thiamin  / B1 vitamin /  - Főleg a szénhidrát anyagcserében és az emésztésben játszik szerepet

                                               Hozzájárul az idegrendszer energia ellátásához

 

RIBOFLAVIN  / B2 vitamin /   -  Nélkülözhetetlen a fehérjék, zsírok, szénhidrátok anyagcseréjénél.

                                                      Fontos a vörösvérsejt képzésében, lebontásában.

                                                      Segíti a máj méregtelenítő funkcióját.

                                                      Hiányában, nő a fáradékonyság, csökken a koncentráló képesség.

                                                      Gyomor bélrendszeri panaszok jelentkezhetnek.

                                                      Nyálkahártya gyulladások léphetnek fel.

                                                      Tartós diéta esetén szükséges a pótlása.

 

NIACIN  / B3 vitamin /  - Nélkülözhetetlen a idegrendszer keringési rendszer és emésztőrendszer működéséhez. Olyan enzimeket aktivál amelyek az anyagcseréhez szükségesek. Fontos a szerepe a méregtelenítésben. Mérsékli a migrénes fejfájást. Csökkentheti a vérnyomást. Fokozza a vérkeringést, értágító hatású. Hiányában álmatlanság étvágytalanság léphet fel.

 

B6 VITAMIN    -  Anyagcseréhez, idegrendszeri működéshez, bőrfelület épségének megőrzéséhez, immunrendszer kifogástalan működéséhez kell. Véd a szívinfarktus ellen. Kedvezően hat álmatlanság depresszió esetén. Segíti a magnézium bejutását a sejtbe.

 

FÓLSAV  / B9 vitamin /   - Kiemelten fontos a szerepe várandós édesanyáknál, mivel a terhesség korai szakaszában a  fejlődő embrió gerincét lezáró folyamathoz szükséges. A folsav hozzájárul a fehérvérsejt, vörösvérsejt képzéséhez és a szív- érrendszer egészségének megőrzéséhez.

 

B12 VITAMIN    -  A fehérje és szénhidrát anyagcseréhez szükséges. Részt vesz a vörösvértestek képzésében és a hemoglobin szintézisében. Étvágyjavító hatása van. 

 

BIOTIN  / B7 vitamin    H vitamin /   - Nélkülözhetetlen a cukor felhasználásában, a fehérjék szénhidrátok anyagcseréjében. Megőrzi a bőr, köröm, haj egészségét, épségét.  Hiányában nagyfokú kimerültség étvágytalanság léphet fel.

 

PANTOTÉNSAV  / B5 vitamin /   - Szükség van rá az idegrendszer normális működéséhez, növekedéshez. Segít megőrizni a bőr, a haj épségét. Hiányában kialakulhat depresszió, fáradtság, álmatlanság, izomfájdalom, gyomorfájdalom, láz- és lábujjak zsibbadása.

 

CINK   - Legfontosabb szerepe az inzulintermelésben és a vércukorszint szabályozásában van.

 

SZELÉN   - Legfontosabb funkciója, szabad gyökök károsító hatása elleni védelem. Jelenlegi vizsgálatok szerint a magyarországi élelmiszerekben gyakori a szelén hiánya.

 

FOSZFOLIPIDEK  - Jelenléte a szervezetben  elengedhetetlen az egészséges sejtműködéshez. A sejthártya építőeleme, kettős réteget alkotva burkolja be a sejtet.

                              

OMEGA 3  - Minden életkorban alkalmazható immunerősítőként. Enyhíti a rheumatoid arthritis tüneteit, csökkentheti a magas vérnyomást. Véd a maculadegenerációtól. Csökkenti a menstruációs fájdalmat. Segít a bőr egészségnek megőrzésében.

 

ZÖLD TEA KIVONAT   - Erős antioxidáns, immunrendszert erősíti. Hozzájárulhat a fogyáshoz. Számos betegség kialakulásának megelőzésében segít, ilyen a koszorúér betegség. Gyulladáscsökkentő. Antibakteriális hatása van.

 

MSM    - A szervezet 4. legfontosabb anyaga. Az MSM legismertebb tulajdonsága, hogy képes az emberi szervezetben gyulladást csökkenteni, fájdalmat csillapítani. Szervezetünk MSM tartalmának csökkenése együtt jár az öregedési folyamatok felgyorsulásával.

 

KORNZIM Q10   - Kulcsfontosságú a sejtek energiatermelésében. Befolyásolhatja és felgyorsíthatja a biokémiai reakciókat az emberben és ezzel egy folyamatos energiatermelést eredményezhet. Szervezetünk csak 20 éves korig termeli a megfelelő mennyiséget ezért a továbbiakban pótlásra van szükség.  További fontos tulajdonsága, hogy csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben, és javítja az érfal  rugalmasságát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Magyarország nyitólapja