Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a 100 ÉV EGÉSZSÉG kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a 100 ÉV EGÉSZSÉG-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.


Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a  100 ÉV EGÉSZSÉG birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.100evegeszseg.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 
A szolgáltató neve: Nádas Péter e. v.
A szolgáltató székhelye: 9231 Máriakálnok, Harangvirág u. 33.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: 100evegeszseg@gmail.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 201903300
A szolgáltató adószáma:  60647915-2-28
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 9356045
A szerződés nyelve: magyar
 
Magyarország nyitólapja